Možnost platby kartou Dodání 3-5 dnů Více jak 212 průvodců

Blog

GOBI v magazínu Proč ne?!

 /  Novinky

V lifestylovém magazínu Proč ne?!, který je přílohou Hospodářských novin se Přemysl Vida zmiňuje o posledních knihách, které ho nadchly. Jednou z nich je naše kniha GOBI od Reinholda Messnera. Už ji máte také přečtenou?

Číst dále

Rozhovor s Markem Jelínkem

 /  Novinky

Před odjezdem Marka Jelínka "Dobroběžníka" za jeho dalším dobrodružstvím jsme udělali rozhovor, ve kterém Vám prozradí dost o sobě a jeho cestovatelské vášni. V tuhle chvíli se Marek už prohání na koloběžce Afrikou a sbírá nové zážitky, o které se s Vámi určitě brzy podělí. Jeho cestu lze sledovat na www.dobrobeznik.cz

Číst dále

Vietnam očima Marka Jelínka

 /  Tipy a informace

Zvedá se vítr, slyším vlny. Možná hned za tím baráčkem by to mohlo být. Hm, lidi na mě mávají, úsměv od ucha k uchu, jak kdyby tu na mě čekali celou věčnost a teď se dočkali mého návratu. Projíždím kolem nich, oni se rozestoupí a najednou vidím průchod k moři! Obrovská velká písečná pláž, kde nikdo není. Plácnu tam se sebou do toho písku a jen koukám.Jsem fakt ve Vietnamu a u moře!

Číst dále

Barcelona – ideální kombinace historie a požitků

 /  Tipy a informace

Návštěva Barcelony je jako výlet do mraveniště, hýřícího záplavou barev, vůní a chutí. Snad jen místo mravenců tady narazíte na všechny kultury světa. Pro vášnivé cestovatele je proto druhé největší město Španělska povinnou zastávkou, i kdyby jen na víkend. S pár dobrými tipy totiž dokážete i z několika málo dní vytěžit maximum.

Číst dále

Jiné Thajsko - Marek Jelínek

 /  Tipy a informace

Thajsko mě překvapilo svou nádhernou přírodou a otevřeností. Nejel jsem do těch populárních přímořských oblastí, ale na své cestě se snažím vybírat místa, která zase tak populární nejsou...

Číst dále